Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

18/11 μέχρι 18/10

Νοέμβριος ~Οκτώβριος 

AAF Map Marker

Αθήνα

Πλ. Ομόνοιας και Αθηνάς, Αθήνα 105 52, Ελλάδα

Κατηγορία

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Είσοδος

Δωρεάν
701

Διάρκεια

(Hμέρες)

Λήξη σε 239 ημέρες
Ανοιξε πριν 461 ημέρες

Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017
BIENNALE

Κοινοποίησε το!

Πληροφορίες -

Η Μπιενάλε της Αθήνας λειτουργεί μέσα σε ένα διεθνές δίκτυο μεγάλης κλίμακας περιοδικών διοργανώσεων σύγχρονης τέχνης.

Αναδύθηκε μέσα από την εντεινόμενη πολιτιστική δραστηριότητα που καθιστά την Αθήνα έναν από τους πλέον ενδιαφέροντες τόπους για τη σύγχρονη τέχνη και στοχεύει να αποτελεί διαρκή παράγοντα αλλαγής και ανανέωσης, πλαίσιο δημιουργικότητας και διαλόγου και ευρεία πλατφόρμα ανάδειξης της καλλιτεχνικής παραγωγής και εμπλοκής με τη διεθνή καλλιτεχνική σκηνή.

Η Μπιενάλε της Αθήνας ιδρύθηκε το 2005, από την Ξένια Καλπακτσόγλου, επιμελήτρια σύγχρονης τέχνης, τον Αυγουστίνο Ζενάκο, δημοσιογράφο, και τον Poka-Yio, εικαστικό καλλιτέχνη. Από το 2011 τη διευθύνουν η Ξένια Καλπακτσόγλου και ο Poka-Yio. Το 2015 τιμήθηκε με το European Cultural Foundation (ECF) Princess Margriet Award for Culture.

Η Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017 με τον συμβολικό τίτλο «ΟΜΟΝΟΙΑ» στοχεύει να γεφυρώσει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον και ξεκινάει μία διετία δραστηριότητας με περιοδικές κορυφώσεις από τώρα και μέχρι το καλοκαίρι του 2017, με επίκεντρο την Ομόνοια και σε διάφορους χώρους στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η Μπιενάλε της Αθήνας είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός σύγχρονης τέχνης που αναδύθηκε από τη δυναμική και τις ιδιαιτερότητες της καλλιτεχνικής σκηνής της Αθήνας.

Από την ίδρυσή της, το 2005, η Μπιενάλε της Αθήνας πρότεινε εναλλακτικά μοντέλα οργάνωσης και παραγωγής λειτουργώντας ως πλατφόρμα όπου δοκιμάζονται νέες εικαστικές και επιμελητικές πρακτικές.

Στόχος της είναι η αλληλεπίδραση της καλλιτεχνικής κοινότητας με το κοινό, με σκοπό τη διερεύνηση της επιτελεστικής λειτουργίας της τέχνης σε μια εποχή διαρκών κοινωνικών ζυμώσεων.

Δελτίο Τύπου -

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 2015-2017

"ΟΜΟΝΟΙΑ"

Διευθυντής Προγράμματος: Massimiliano Mollona

Την εβδομάδα μεταξύ 25 και 31 Μαΐου, η Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017 "OMONOIA" συνεχίζει την πορεία της.

Σε αυτό το επταήμερο ολοκληρώνεται η Σύναψη 2 που ξεκίνησε με το διεθνές συνέδριο στις 15 Απριλίου. Μία σειρά ομιλιών και νέων project εμπνευσμένων από το επιμελητικό πλαίσιο της "OMONOIA" συνδιαμορφώνουν μία εβδομάδα πυκνής καλλιτεχνικής δράσης.

Το πρόγραμμα ξεκινά την Τετάρτη 25 Μαΐου με τον διεθνούς φήμης επιμελητή Vasif Kortun, ο οποίος στην ομιλία του θα εστιάσει στην εμπειρία του από την δημιουργία και την λειτουργεία του SALT Instabul, ενός από τους πλέον ενδιαφέροντες χώρους πολιτισμού που βρίσκεται στην Τουρκία και συνδυάζει την μοντέρνα και σύγχρονη τέχνη με τηνφιλοξενία σημαντικών αρχείων και την έρευνα. Ο Vasif Kortun έχει διατελέσει επίσης και ιδρυτικό μέλος και διευθυντής του Platform Garanti Contemporary Art Center της Κωνσταντινούπολης, που δημιουργήθηκε το 2001.

... +ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

(για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του SALT, http://saltonline.org/)

Το διήμερο 27 και 28 Μαΐου, η Μπιενάλε της Αθήνας συνδιοργανώνει με την Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, και στο πλαίσιο του 3ου Fast Forward Festival συμπόσιο υπό τον τίτλο "Η τέχνη στα σύνορα: χωρικές πολιτικές και μετα-αποικιακές στρατηγικές στη Μέση Ανατολή". Η επιμέλεια του συμποσίου είναι του Massimiliano Mollona, διευθυντή προγράμματος της "OMONOIA" και της Κάτιας Αρφαρά, υπεύθυνης για την σύλληψη και καλλιτεχνικής διευθύντριας του φεστιβάλ. Η θεματική του συνεδρίου θα περιλαμβάνει συζητήσεις καλλιτεχνών, προβολές, κεντρικές ομιλίες και πάνελ και θα εστιάσει στις καλλιτεχνικές και θεωρητικές πρακτικές που αντανακλούν τις συνεχιζόμενες συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή. Η πρώτη μέρα του συμποσίου θα πραγματοποιηθεί στην Μικρή Σκηνή της Στέγης, ενώ η δεύτερη στο Μπάγκειον. (για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε της ιστοσελίδα του FFF, http://www.sgt.gr/gr/SPG1632/?)

Το πρόγραμμα συνεχίζει με την ανοιχτή παρουσίαση του ΑΚΙΝΙΤΟ, ενός συνεργατικού ερευνητικού project της Σοφίας Ντώνα που πραγματεύεται νέα μοντέλα συγκατοίκησης στο κέντρο της Αθήνας, στις 29 Μαΐου. Μία ομάδα αρχιτεκτόνων, δικηγόρων, πολεοδόμων, οικονομολόγων και ανθρώπων που έχουν ήδη δημιουργήσει νέου τύπου οικιστικά παραδείγματα θα αναλύσουν την προηγούμενη εμπειρία από τις διαδικασίες αυτές, με σκοπό την δημιουργία ενός ή περισσότερων νέων μοντέλων κατοικίας στην Αθήνα. (για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε της ιστοσελίδα, http://sofiadona.com/)

Στις 30 Μαΐου, ο διεθνούς ακτινοβολίας καλλιτέχνης Theaster Gates από το Σικάγο θα δώσει ένα performance lecture. Η δουλειά του Theaster Gates είναι εστιασμένη σε θεματικές όπως η ανάπτυξη του δημόσιου χώρου, η κατασκευή αντικειμένων, η performance art και η κριτική εμπλοκή με την τέχνη των αστικών κοινών. Είναι ο ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Rebuild Foundation και καθηγητής στο τμήμα Οπτικών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Σικάγου , όπως και διευθυντής για θέματα Arts and Public Life του ίδιου Πανεπιστημίου. Η διάλεξη- performance του αφορά σε θέματα αστικού εξευγενισμού (gentrification) και πολεοδομικού αστικού σχεδιασμού (urbanism). (για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε της ιστοσελίδα http://www.theastergates.com/)

Καθ’ όλη τη διάρκεια της δεύτερης φάσης της Σύναψης 2, θα προβάλλεται στο ισόγειο του Μπαγκείου η νέα ταινία μικρού μήκους του Oliver Ressler. Το “Emergency Turned Upside-Down” έρχεται αντιμέτωπο με την κυνική και απάνθρωπη στάση της Ευρώπης απέναντι στους πρόσφυγες, η οποία χρησιμοποιεί τον όρο “emergency” (έκτακτη ανάγκη) για να περιγράψει τις ίδιες τις προσφυγικές ροές, την στιγμή που ο όρος αυτός θα έπρεπε να αναφέρεται στον πόλεμο, την τρομοκρατία και τον οικονομικό στραγγαλισμό που αναγκάζει τους ανθρώπους αυτούς να εκτοπιστούν. Η ταινία πραγματεύεται την καθημερινή λειτουργία των συνόρων από την πλευρά της διαχείρισης και της ταξινόμησης σε «ζώνες» και «τύπους» των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτά, οι οποίοι παράλληλα προσπαθούν άοκνα να εξασφαλίσουν ένα πενιχρό εισόδημα.

Κατά την διάρκεια της νέας φάσης της Σύναψης 2, οι ένοικοι του Μπαγκείου συνεχίζουν την δράση τους μέσα από καλλιτεχνικά δρώμενα και ομιλίες.

Το πρόγραμμα του δεύτερου και τελευταίου μέρους αυτής της Σύναψης συμπληρώνεται από το Πουέρτο Ρίκο, ένα project που θα βρει στέγη στους νέους χώρους απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά που παραχωρήθηκαν πρόσφατα με απόφαση δημοτικού συμβουλίου στην Μπιενάλε της Αθήνας από τον Δήμο Αθηναίων. Οι καλλιτέχνες Αλέξης Φιδετζής, Πάνος Σκλαβενίτης και Κωστής Σταφυλάκης μέσα από το Πουέρτο Ρίκο επιθυμούν να διερευνήσουν πτυχές της (αυτο) εξωτικοποίησης της Ελλάδας μέσα από́ διάφορες αναπαραστάσεις της ως μίας ψευδο­Λατινοαμερικάνικης χώρας. Το project χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο αποτελείται από τα εγκαίνια μουσείου αφιερωμένου στον Έλληνα διπλωμάτη και επαναστάτη Nick Boricua, πρωτεργάτη της επανάστασης του Grito de Lares που έλαβε χώρα στο Puerto Rico ενάντια στην Ισπανική Αυτοκρατορία. Το δεύτερο μέρος, μια βραδιά καμπαρέ με χορό, φαγητό, performances, μικρούς λόγους και μουσικά δρώμενα, ονομάζεται Cabaret Chupacabra.

Τέλος, εντός του πλαισίου της Σύναψης 2, διάφοροι καλλιτέχνες που έχουν προσκληθεί να δημιουργήσουν έργα για την Μπιενάλε θα επισκεφθούν την Αθήνα για επιτόπια έρευνα, μεταξύ των οποίων οι Dexter Sinister από την Νέα Υόρκη και η Wendelien van Oldenborgh από το Ρότερνταμ.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ολοκληρώθηκαν ήδη:

Σύναψη 2: Επαναπροσδιορίζοντας την Κριτική των Θεσμών – Από τη σκοπιά του Νότου.

15-24 Απριλίου 2016

Η Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017 “ΟΜΟΝΟΙΑ” συνέχισε το δρόμο της μεταξύ 15 και 24 Απριλίου μέσω της δεύτερης, κατά σειρά, κορύφωσής της, της Σύναψης 2: Επαναπροσδιορίζοντας την Κριτική των Θεσμών – Από τη σκοπιά του Νότου. Σκοπός της Σύναψης 2 ήταν, μέσω ενός διαρκώς εξελισσόμενου συλλογικού πειράματος, να μετατρέψει για ακόμη μία φορά την περιοχή πέριξ της πλατείας Ομονοίας σε ένα κοινωνικό εργαστήρι ιδεών με τη συμμετοχή ακτιβιστών , ανθρωπολόγων, οργανώσεων πολιτών , ανεξάρτητων ερευνητών, πανεπιστημιακών, καλλιτεχνών, και αυτοδιαχειριζόμενων ομάδων.

Εντός του πλαισίου της Σύναψης, έλαβε χώρα το δεύτερο διεθνές συνέδριο. Το ερευνητικό ενδιαφέρον του συνεδρίου εστίαστε, κατά κύριο λόγο στο ρόλο που έχουν οι θεσμοί της τέχνης και οι καλλιτεχνικοί οργανισμοί στην παρούσα πολιτική και οικονομική συγκυρία της παγκόσμιας ανέχειας, της λιτότητας και των ανισοτήτων. Σε αυτό το πλαίσιο, τί είδους θεσμοί πρέπει να είναι οι Μπιενάλε Τέχνης; Πού και σε τί ακροατήριο θα πρέπει να απευθύνονται πολιτικά και κοινωνικά; Τί είδους πρακτικές θα πρέπει να υιοθετούν; Ποιές μορφές κοινωνικότητας, σχεσιακότητας και πολιτικών φαντασιακών θα πρέπει να προάγουν; Πού και αν οφείλουν να τραβούν το όριο μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής τους λειτουργίας; Οι ερωτήσεις αυτές θα τροφοδοτήσουν τη συζήτηση και απαντήσεις θα επιχειρήσουν να δώσουν διεθνούς ακτινοβολίας ακαδημαϊκοί, καλλιτέχνες, ακτιβιστές, επιμελητές, ιστορικοί Τέχνης και πολιτιστικοί οργανισμοί.

Ο Massimiliano Mollona, διευθυντής Προγράμματος της Athens Biennale 2015-2017 "OMONOIA" και διδάσκων στο τμήμα Ανθρωπολογίας του Κολλεγίου Goldsmiths του Λονδίνου, επιλέγει να εισάγει στη συζήτηση τον προβληματισμό του για το «πώς η Τέχνη μπορεί να συνεισφέρει στη διεύρυνση της πολιτικής και οικονομικής διαλεκτικής, καθώς και πώς μπορεί να αποτελέσει γέφυρα ανάμεσα στην κοινωνική έρευνα και στην εμπλοκή των πολιτών στα κοινά».

Η Σύναψη 2 αποτέλεσε την δεύτερη φάση της Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017 “Omonoia” και, πέραν του διεθνούς συνεδρίου, εγγενές και αναπόσπαστο μέρος της αποτελούν οι καλλιτεχνικές δράσεις των ενοίκων του Μπαγκείου.

Σε αυτήν της εκδοχή, η Μπιενάλε της Αθήνας αποφάσισε να σπάσει την φόρμα του ανά διετία άπαξ γεγονότος και να προσκαλέσει το κοινό να συμμετέχει σε μία εξελισσόμενη διαρκώς διαδικασία με διάρκεια 2 χρόνων. Αντί για μια έκθεση, η Μπιενάλε προσκαλεί ακαδημαϊκούς και ερευνητές από τους τομείς της ανθρωπολογίας, του φεμινισμού, του ακτιβισμού και της πολιτικής επιστήμης, σε μια δημιουργική ζύμωση με καλλιτέχνες και ομάδες που δραστηριοποιούνται και αυτό-οργανώνονται σήμερα στην Αθήνα.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σύναψη 2: Επαναπροσδιορίζοντας την κριτική των θεσμών – Από τη σκοπιά του Νότου

Η Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017 OMONOIA σας προσκαλεί στη Σύναψη 2:

Επαναπροσδιορίζοντας την κριτική των θεσμών – Από τη σκοπιά του Νότου. Η Σύναψη 2 είναι η δεύτερη φάση του διετούς προγράμματος της ΑΒ5to6 και αποτελείται από ένα νέο διεθνές συνέδριο και παράλληλα συνεχίζει το πείραμα συγκατοίκησης στον χώρο του Μπαγκείου.

Το διεθνές συνέδριο άνοξε τις πόρτες του την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Nέο Rex του Εθνικού Θεάτρου (Πανεπιστημίου 48) και ολοκλήρωσε το 1ο δεκαήμερο το Σάββατο 16 Απριλίου στο Μπάγκειον (Πλατεία Ομονοίας). Περισσότεροι από 35 διεθνείς θεωρητικοί, καλλιτέχνες, ακτιβιστές και πολιτιστικοί οργανισμοί επεξεργάστηκαν τρόπους συνεργασίας επαναπροσδιορίζοντας την κριτική των θεσμών από τη σκοπιά και με το βλέμμα του ευρωπαϊκού Νότου.

Παροχές

  Τουαλέτες
  Εκθεσιακοί Χώροι
  Μετρό
  WC Κανονικές
  Ποδήλατο
  Πεζοπορία
  Τρένο

Σχεδιασμός προγράμματος: Massimiliano Mollona και Stephanie Bailey

*Κατά τη διάρκεια της Σύναψης 2 (25-31 Μαΐου), θα προβάλλεται η νέα ταινία μικρού μήκους του Oliver Ressler Emergency Turned Upside-Down στο ισόγειο του Μπαγκείου.

*Οι ένοικοι του Μπαγκείου , συνεχίζουν την παραμονή τους στο εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο και παρουσιάζουν τις νέες δημιουργίες τους.

*Το Μπάγκειον θα παραμείνει κλειστό στις 26 Μαΐου

*Όλες οι ομιλίες θα γίνουν στην Αγγλική γλώσσα

Τετάρτη 25/05 15:00 – 21:00

15.00-21.00 Μπάγκειον Ώρες Εργασίας

15:00 – 19:00 C.A.S.A Open Table, συζήτηση

17:00 – 18:00 Αυτόνομη Ακαδημία #assembly of desire, ομιλία του Mriganka Madhukallya

17:00 – 21:00 UrbanDig Ώρες εργασίας

19:00 – 20:00 Vasif Kortun SALT in Context, ομιλία

20:00 – 21:00 Campus Novel The Ever-Garden Effect, παρουσίαση από την Barbara Marcel

Παρασκευή, 27/05

15:00 – 21:00 Μπάγκειον 2 Ώρες Εργασίας

16:00 – 21:00 Openshowstudio OPEN SEA STUDIO: the prequel, ανοιχτή πρόσκληση για χαρτογράφηση μιας περιήγησης τέχνης στο Αιγαίο

16:30 – 18:00 Αυτόνομη Ακαδημία On this Land και Third Cinema Today, προβολή και ομιλία του Amin Husain

18:30 – 19:30 C.A.S.

... +ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

A ABOUT LOVE #3, ομιλία του Francesco Kais

Σάββατο, 28/05

12:00 – 19:00 Μπάγκειον Ώρες Εργασίας FFF | Συμπόσιο Η τέχνη στα σύνορα: χωρικές πολιτικές και μετα-αποικιακές στρατηγικές στη Μέση Ανατολή

13:00 – 14:00 Πολιτικές του σώματος και έμφυλη αντίσταση στην περιοχή των Μεσογειακών κρατών: Έμφαση στην Αίγυπτο και στη σύγκρουση Τούρκων και Κούρδων, ομιλία της Nadje Al-Ali

14:00 – 16:00 Πάνελ ΙΙ: Πολιτική οικονομία και καλλιτεχνική εργασία στη Μέση Ανατολή Με τους Eric Baudelaire, Amin Husain και Andrew Ross Συντονισμός: Massimiliano Mollona

16:15 – 17:15 Ο Brett Bailey σε μια συζήτηση με την Κάτια Αρφαρά και τον Massimiliano Mollona για το Exhibit B

17:15 – 18:15 Προβολές βίντεο: A Journey (41’, 2006) και Nights and Days (17’, 2007) της Lamia Joreige

27-28 ΜΑΪOY 2016

Το συμπόσιο συνεπιμελούνται η Κάτια Αρφαρά (Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Fast Forward Festival) και ο Massimiliano Mollona (Διευθυντής Προγράμματος της Μπιενάλε της Αθήνας 2015 - 2017 ΟΜΟΝΟΙΑ).

27 Μαΐου:

Στέγη | Μικρή Σκηνή | 13:00-20:30

28 Μαΐου:

Μπάγκειον | Ομόνοια | 13:00-18:15 Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

19:00

Πουέρτο Ρίκο project στο κτήριο της Βαρβακείου

Εγκαίνια του Μουσείου του Nick Boricua

Cabaret Chupacabra

Κυριακή 29/05

11:00 – 21:00 Μπάγκειον Ώρες Εργασίας

11:00 – 21:00 Πρωτοβουλία Κατοίκων Μετς και ομάδα Μετάβαση Εργαστήριο κατασκευής ηλιακού αερόθερμου

11:00 – 14:30 Σοφία Ντώνα ΑΚΙΝΗΤΟ, παρουσιάσεις των Ivo Balmer, Tobias Bernet, Stefanie Müller-Frank, Marjetica Potrč, Marcel Seehuber και Κωνσταντίνας Θεοδώρου

15:00 – 16:00 C.A.S.A και UrbanDig Urban Dig Project και Urban Dig Omonoia, παρουσίαση

16:00 – 21:00 Openshowstudio OPEN SEA STUDIO: the prequel, ανοιχτή πρόσκληση για χαρτογράφηση μιας περιήγησης τέχνης στο Αιγαίο

16:30 – 19:30 Σοφία Ντώνα ΑΚΙΝΗΤΟ, εργαστήριο με τον Marcel Seehuber σε συνεργασία με τους υπόλοιπους ομιλητές και συμμετέχοντες,

17:00 – 19:00 Artists Initiatives Προσωρινό γραφείο χαρτογράφησης, ανοιχτή πρόσκληση για πρωτοβουλίες καλλιτεχνών με σκοπό τη χαρτογράφηση της τοπικής ανεξάρτητης καλλιτεχνικής σκηνής

20:00 – 21:00 Beton7 Notebooks of Crisis, Volume II, performance στο πλαίσιο του TheartistStatement

Δευτέρα 30/05

15:00 – 21:00 Μπάγκειον Ώρες Εργασίας

15:00 – 19:00 C.A.S.A Open Table, συζήτηση

16:00 –21:00 Openshowstudio OPEN SEA STUDIO: the prequel, ανοιχτή πρόσκληση για χαρτογράφηση μιας περιήγησης τέχνης στο Αιγαίο

17:00 – 18:00 The Phototropics: Situated east of the Prime Meridian, ομιλία της Γεωργίας Κοτρέτσου

19:00 – 21:00 Theaster Gates Things I Scribble as Wind Blows Paper Down the Street, ομιλία

Τρίτη 31/05

15:00 – 21:00 Μπάγκειον Ώρες Εργασίας

16:00 – 19:00 Φάνης Καφαντάρης Speleo~ / Σπήλαιο~, εργαστήριο

16:00 – 19:00 Openshowstudio OPEN SEA STUDIO: the prequel, ανοιχτή πρόσκληση για χαρτογράφηση μιας περιήγηση τέχνης στο Αιγαίο

17:00 – 18:30 Αύγουστος Βεϊνόγλου Space Revolution, ομιλία

17:00 – 21:00 UrbanDig Ώρες εργασίας

19:00 – 21:00 Openshowstudio OPEN SEA STUDIO: the prequel, εικαστική παρουσίαση

19:30 – 20:30 Station Athens Inter-mediates, performance - έργο σε εξέλιξη, (πρώτος κύκλος)

21:00 – 22:00 Station Athens Inter-mediates, performance - έργο σε εξέλιξη, (δεύτερος κύκλος) Μπιενάλε της Αθήνας 2015 – 2017 OMONOIA κτήρια: Μπάγκειον, Πλατεία Ομονοίας 18 Βαρβάκειος, οδός Αθηνάς, απέναντι από την Αγορά

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Προηγήθηκαν ήδη στην έναρξη τον Νοέμβριο του 2015:

Σύναψη 1: Δημιουργώντας ένα εργαστήριο παραγωγής

για τη μετά το 2011 εποχή

Δράσεις στο Μπάγκειον και στη Γειτονιά

Μεταξύ 18 και 29 Νοεμβρίου 2015, η Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017 «ΟΜΟΝΟΙΑ» ξεδίπλωσε μέρος του προγράμματός της στο άδειο Μπάγκειον και στην περιοχή γύρω από την πλατεία Ομονοίας, παρουσιάζοντας μια σειρά από καλλιτεχνικές δράσεις και συνεργασίες.

Στην συνέχεια H Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017 OMONOIA συνέχισε τη δημιουργική συνεργασία της με το Εθνικό Θέατρο, το οποίο φιλοξένήσε το Συνέδριο της Σύναψης 2 από την Παρασκευή 15 Απριλίου 'εως και τις 24 Απριλίου

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Γενικές Πληροφορίες

Κατηγορία: ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Είσοδος: Δωρεάν
Τηλέφωνο: +30 210 5232.222, +30 210 5232.224, +30 210 5232.232
Πρόγραμμα: Δείτε εδώ
Email: contact@athensbiennial.org

 Δείτε ακόμη..

Φεστιβάλ Από Μέχρι

 Τα πιο αγαπημένα

Top10 Φεστιβάλ