Περιγραφή Φεστιβάλ

Μεσογειακό Φεστιβάλ Σητείας

Τρεις μέρες γεμάτες μουσικές του τόπου μας, της Ελλάδας, του κόσμου… θεατρικές παραστάσεις, live εκπομπές, συναυλίες, χοροί, εκπλήξεις, χειροποίητα καλλιτεχνήματα, τοπικά προϊόντα, αλλά και επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία και το ερέθισμα να γνωρίσουν τη Σητεία και τον πολιτισμό της.

Ταυτόχρονα, έχουμε και εμείς την ευκαιρία να συναντήσουμε εξαιρετικά ταλαντούχους ανθρώπους, να ακούσουμε άλλους ήχους, να αποκτήσουμε γνώση και εμπειρίες, να ανταλλάξουμε απόψεις, να γνωριστούμε….

  • Ένα 3ήμερο που η περιοχή μας αλλάζει πρόσωπο! γεμίζει ζωή, χρώματα και μουσικές!!!

Δελτίο Τύπου

5ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Σητείας
30 Ιουνίου – 1 & 2 Ιουλίου 2017

Το μεγαλύτερο γεγονός του Καλοκαιριού! Ένα συναρπαστικό ραντεβού των ανθρώπων του πολιτισμού και της μουσικής!

Μοναδικά μουσικά σχήματα σε ένα ατελείωτο ταξίδι, με ήχους, αρώματα και χρώματα από ολόκληρη την Ελλάδα ενώνονται με την αλμύρα της Μεσογείου και των χωρών της.

Μουσικές που δε γνωρίζουν σύνορα και φτάνουν να μας συναντήσουν! Χοροί εκστατικοί, ήχοι αλλιώτικοι! Τρεις πολύχρωμες μέρες γεμάτες, χειροποίητες δημιουργίες, τοπικά προϊόντα, ψυχαγωγία, ζωντάνια!

Σας περιμένουμε!!!!!

 

Παροχές

 

Πρόσβαση από ΑΜΕΑ, Παραλίες με γαλάζιες σημαίες, Ιατρός, Ιατρείο, Φαρμακείο / Πρώτες βοήθειες, Εστιατόριο, Bar, WIFI - Internet, Καφετέρια, Δωρεάν Παρκινγκ, Τουαλέτες WC, Ξενοδοχεία
, Αυτοκίνητο, Λεωφορείο, Αεροδρόμιο

 

Πρόγραμμα

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

http://www.sitia.gr/files/8/6689/kallitehnikoprogramma.pdf