Περιγραφή Φεστιβάλ

Φεστιβάλ της Άμμου

Το eyelands και οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες σας προσκαλούν σε ένα αυτοσχέδιο λογοτεχνικό φεστιβάλ.

Μία συνάντηση ποιητών και συγγραφέων.

Δηλώστε συμμετοχή στο αυτοσχέδιο λογοτεχνικό φεστιβάλ γραφής.

Αν είστε ποιητής, αν γράφετε διηγήματα, αν έχετε εκδώσει ή απλώς σχεδιάσει το πρώτο σας μυθιστόρημα, αν γράφετε αλλά ποτέ δεν έχετε μιλήσει γι’ αυτή σας την παράξενη συνήθεια, δηλώστε συμμετοχή, γράψτε ένα κείμενο και πηγαίνετε στην λογοτεχνική συνάντηση με τίτλο «φεστιβάλ της άμμου» στα Κουφονήσια. Εννοείται ότι μπορείτε απλά να παρακολουθήσετε το φεστιβάλ ως ακροατής.

Ένα φεστιβάλ στο οποίο θα συζητήσετε για την περιπέτεια της γραφής, θα συμμετάσχετε σε ένα αυτοσχέδιο αλληλοδιδακτικό εργαστήρι συγγραφής διηγήματος πάνω στην άμμο, θα μιλήσετε για τα βιβλία και τους συγγραφείς που αγαπάτε και θα φτιάξετε μαζί το πρώτο αυτοσχέδιο λογοτεχνικό φεστιβάλ.

Η συνάντηση δεν θα σας κοστίσει απολύτως τίποτε πέρα από τα εισιτήρια του ταξιδιού σας εκεί και την διατροφή σας βέβαια, αρκεί να … αντέχετε τη διαμονή στις σκηνές σας στην άμμο.

Η ιστοσελίδα eyelands και οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες σε συνεργασία με τη U-horn multimedia διοργανώνουν το αυτοσχέδιο φεστιβάλ γραφής χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Τρίτο φεστιβάλ της άμμου

25-26 Αυγούστου, Κουφονήσια

Οι παράξενες μέρες σας προσκαλούν στο τρίτο φεστιβάλ της Άμμου που αυτό το καλοκαίρι θα γίνει στα Κουφονήσια. Παρασκευή 25 (Κουφονήσι) και Σάββατο 26 (Κάτω Κουφονήσι)* τον Αύγουστο.

Δεχόμαστε συμμετοχές από ποιητές και συγγραφείς με την ίδια θεματική του διαγωνισμού κειμένου που έγινε την πρωτομαγιά: Μικρές Επαναστάσεις…

Σκοπός μας να δημιουργήσουμε μια έκδοση που μαζί με τα καλύτερα σύντομα κείμενα που ήδη ήρθαν να έχει και τα ποιήματα και τα διηγήματα της Άμμου!

Δεκτά ποιήματα με έκταση μέχρι δύο σελίδες Α4 και διηγήματα μέχρι 1000 λέξεις/

Όπως και στα προηγούμενα φεστιβάλ οι καλεσμένοι θα διαβάσουν ποιήματα και διηγήματα που θα επιλεγούν στην άμμο.

Αυτό το καλοκαίρι οι συγγραφείς των διηγημάτων θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και με το κοινό και να συμμετέχουν σε ένα αυτοσχέδιο workshop της άμμου με συγγραφείς που έχουν ήδη εκδώσει βιβλία τους στις Παράξενες Μέρες

Φεστιβάλ της Άμμου όμως πέρα από την ανάγνωση, τις λογοτεχνικές συζητήσεις και την παρουσίαση βιβλίων σημαίνει και μουσική, φωτογραφία, πάρτυ στην άμμο ακόμη και μεταμεσονύχτια ενάτένιση των άστρων. Και πολλά ακόμη που θα προκύψουν στην Άμμο.

Ποιήματα και Διηγήματα δεκτά από τις 15 Μαΐου  – 15 Ιουνίου

Επιλογή: (το ανώτερο) 20 διηγήματα και 20 ποιήματα

Οι συγγραφείς των κειμένων που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής τους ώστε να μπορέσουν να προετοιμαστούν για το ταξίδι στα Κουφονήσια.

 Συμμετοχή με συνεισφορά 20 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων του φεστιβάλ, αλλά δωρεάν δύο βιβλία από τις Παράξενες Μέρες!

 Τρίτο φεστιβάλ της Άμμου

Ανεβαίνουμε στο Αιγαίο!!

Δεν θα είναι το νοτιότερο της ευρώπης αλλά παραμένει το πιο αυτοσχέδιο φεστιβάλ που υπάρχει!

*Με προαιρετική διανυκτέρευση στο Κάτω Κουφονήσι