Περιγραφή Φεστιβάλ

Antiparos International Photo Festival

Η ιδέα πίσω από το πρώτο φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2013, ήταν η ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητας του νησιού και τελικά να τεθούν τα θεμέλια ενός διεθνούς φεστιβάλ που θα προσελκύει φωτογράφους και φίλους της φωτογραφίας από όλο τον κόσμο.

Το Antiparos International Photo Festival όχι μόνο επιδεικνύει νέα ταλέντα, αλλά και δίνει στους φωτογράφους την ευκαιρία να βελτιώσουν τις ικανότητές τους με φόντο ένα από τα πιο γοητευτικά και φωτογενής Ελληνικά νησιά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το διεθνές φεστιβάλ Αντιπάρου επιστρέφει για 5η χρονιά

1-10 ΙΟΥΛΙΟΥ

Το «μικρότερο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας στον κόσμο» όπως χαρακτηρίστηκε από το British Journal of Photography, επιστρέφει και φέτος στην Αντίπαρο. Φωτογράφοι από από την Ελλάδα, τη Βραζιλία, την Κολομβία, τη Γαλλία, τον Καναδά και τη Γερμανία θα παρουσιάσουν τα έργα τους μέσα από 19 ξεχωριστές εκθέσεις, επικεφαλής των οποίων θα είναι ο Γάλλος φωτογράφος Pol Kurucz και η Brazilian Kolor Collective. Παράλληλα θα παραγματοποιηθούν εργαστήρια από τον Χάρη Κακαρούχα και τον Βασίλη Γεροντάκο καθώς και παρουσίαση του Μιχαήλ Μοσχολιού. Το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Αντιπάρου ξεκίνησε το 2013, με ιδρυτές του την ιδιοκτήτρια της γκαλερί «ΑΝΤΙ» Μαίρη Χατζάκη, το μηχανικό και φωτογράφο Γιάννη Μπαγούρδα και τον περιηγητή David Frazer Wray. Πρόσφατα πήρε τη μορφή  Σωματείου Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

 

Παροχές

 

Παραλίες με γαλάζιες σημαίες, Ιατρός, Ιατρείο, Φαρμακείο / Πρώτες βοήθειες, Εστιατόριο, Bar, WIFI - Internet, Καφετέρια, Δωρεάν Παρκινγκ, Τουαλέτες WC, Camping, Ξενώνες, Ξενοδοχεία
, Αυτοκίνητο, Λιμάνι, Ποδήλατο, Φιλικό για παιδιά, Φιλικό για σκυλιά