Περιγραφή Φεστιβάλ

Athens Coffee Festival

Το Athens Coffee Festival είναι μία μεγάλη γιορτή για τον καφέ και την κουλτούρα του, η οποία απευθύνεται εξίσου στους επαγγελματίες του κλάδου, τους  home barista αλλά και το ευρύ καταναλωτικό κοινό!

Πρόκειται για ένα νέο θεσµό, αφιερωµένο στον καφέ και την κουλτούρα του, µε γαστρονοµικό, εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό και εµπορικό περιεχόµενο, στα πρότυπα των αντίστοιχων ευρωπαϊκών και αµερικανικών φεστιβάλ. Φέτος, το Athens Coffee Festival αλλάζει ημερομηνία διεξαγωγής και φιλοσοφία προκειμένου να ενισχύσει τόσο τον επαγγελματικό όσο και τον φεστιβαλικό χαρακτήρα του.

Για να καλύψει ακόµη πιο αποτελεσµατικά τις ανάγκες των επιχειρήσεων καφεστίασης το φεστιβάλ θα πραγματοποιείται εφεξής στο τέλος Σεπτεµβρίου κάθε χρόνου, ενόψει της επερχόμενης χειµερινής σεζόν.

 

Δελτίο Τύπου

Athens Coffee Festival 2017

Φέτος, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, θα φιλοξενήσει το 2ο Athens Coffee Festival το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου.

Στόχος είναι η όσο το δυνατόν µεγαλύτερη προσέλκυση όλων των επαγγελµατιών του κλάδου, από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και επιλεγµένων σηµαντικών επισκεπτών από το εξωτερικό. Παράλληλα το φεστιβάλ θα συνεχίσει να απευθύνεται στο δυναµικό κοινό των καταναλωτών που είναι λάτρεις του καφέ και ενδιαφέρονται για τις νέες τάσεις και εξελίξεις που διαµορφώνονται στο χώρο.

Ενισχύεται παράλληλα και ο εορταστικός χαρακτήρας του φεστιβάλ

Θέτοντας ως προτεραιότητα την ενίσχυση της φεστιβαλικής ατµόσφαιρας και την επιµήκυνση του χρόνου παραµονής των επισκεπτών, η οργανώτρια εταιρεία δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να αναπτύξουν στους υπαίθριους χώρους της Τεχνόπολης ειδικά διαµορφωµένα καθιστικά, όπου θα µπορούν να σερβίρουν τον καφέ και τα ροφήµατά τους.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του SCA Greece. Πρόκειται για το ελληνικό τµήµα του Speciality Coffee Association, ενός παγκόσμιου οργανισµού που στοχεύει στην εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση του κοινού και των επαγγελµατιών γύρω από την ποιότητα του καφέ.

 

Παροχές

 

Πρόσβαση από ΑΜΕΑ, Ιατρείο, Φαρμακείο / Πρώτες βοήθειες, Εστιατόριο, Bar, WIFI - Internet, Καφετέρια, Τουαλέτες WC, Τουαλέτες AMEA, Αυτοκίνητο, Λεωφορείο, Μετρό
, Φιλικό για παιδιά, Φιλικό για σκυλιά