Περιγραφή Φεστιβάλ

Colour Day Festival

  • Το Colour Day Festival είναι η μεγαλύτερη γιορτή χρωμάτων στην Ελλάδα.

Το θεματικό background του project, προέρχεται από την μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή της Ινδίας, το (Holi) με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και πληθώρα events σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με βασικό αξεσουάρ τη διάθεση, το κέφι, τον χορό και το χρώμα, το Colour Day Festival δημιούργησε μια ξεχωριστή νότα διασκέδασης στη παλέτα των καλοκαιρινών events!

Σε έναν κόσμο γεμάτο γκρίζο, εσύ επιλέγεις το χρώμα των ονείρων σου. Εσύ είσαι αυτός που δημιουργεί τα θεμέλια ενός ισχυρού μέλλοντος. Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα. Αρκεί να καταλάβεις πως όλα είναι στο χέρι σου. Φτιάξε έναν νέο κόσμο, όπως ακριβώς τον θέλεις εσύ.

Γιατί μπορείς. Γιατί ο κόσμος, είσαι εσύ. Βάλε χρώμα στη ζωή σου. Βάψε το μέλλον της ανθρωπότητας, με τα όνειρά σου.
Μη ξεχνάς. Εσύ ορίζεις τι χρώμα θα έχει η ζωή σου. Πάλεψε για τα όνειρά σου. Γίνε ο βασιλιάς των ονείρων σου!

  • Χρώμα, πάθος, χορός, ένταση, δημιουργία, χαμόγελα!

#Αλλάζουμε_Χρώμα_Την_Αθήνα

Εταιρεία παραγωγής: Skull Productions.

Δελτίο Τύπου

Colour Day Festival 2017

Εσύ είσαι ο βασιλιάς των ονείρων σου! 👑

Στις 17 Ιουνίου 2017 το Colour Day Festival έρχεται για 3η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ. Το μεγαλύτερο και πιο πολύχρωμο φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει ανανεωμένο και σε καλεί να δώσεις χρώμα… στα όνειρά σου!

Ετοιμάσου για ατέλειωτες ρίψεις χρωμάτων, μοναδικά DJ sets και ανεπανάληπτα special acts από καλλιτέχνες, αμέτρητες colour-εμπειρίες αλλά και για πολλές εκπλήξεις που θα συζητηθούν.

Το Colour Day Festival επιστρέφει το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και υπόσχεται την πιο μοναδική και πολύχρωμη εμπειρία της ζωής σου.

  • Σε έναν κόσμο γεμάτο γκρίζο, εσύ επιλέγεις ποιο χρώμα θα έχουν τα όνειρά σου.