Περιγραφή Φεστιβάλ

Holi Fest Crete

Ξεκίνησε από τα βάθη της Ανατολής υμνώντας τον Ινδουισμό και τη θεότητα Κρίσνα. Απλώθηκε γρήγορα όμως σε ολόκληρο τον κόσμο. Η γιορτή των χρωμάτων (Χόλι) λαμβάνει χώρα, στο τέλος του χειμώνα καλωσορίζοντας την Άνοιξη και ελπίζοντας σε μια εποχή γονιμότητας και καλής συγκομιδής.

Ένα Φεστιβάλ θεσμός σε όλες σχεδόν τις μητροπόλεις του κόσμου… Los Angeles, Reno, Sacramento, Malaysia, Australia, New Zeland, United Arab Emirates, Kenya, France, Germany, Sweden, Brazil, Mexico και σε άλλα πολλά μέρη…
Γιατί οχι και στην Κρήτη;

Περνώντας απο την Ανατολή στη Δύση έφτασε και στο νησί μας! Υμνώντας την τρέλα, τα χρώματα, το πάθος και τον χορό δώσαμε ραντεβού για πρώτη φορά το 2016, στις 11 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.
4500 φίλοι του Holi Fest έδωσαν για πρώτη φορά το παρόν, δίνωντας το ερέθισμα να εξαπλωθεί η Holi μανία και στο υπόλοιπο νησί, απο άκρη σε άκρη!

Συγκροτήματα, Djs, χορευτές, ακροβάτες και πολλά άλλα hapenings θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

  • Γιατί το Holi Fest είναι η γιορτή όλων των ηλικιών!

 

Δελτίο Τύπου

Holi Fest Crete 2017

Το Holi Fest Crete 2017 έρχεται να χρωματίσει το νησί, με αφετηρία τα Χανιά, το Σάββατο 22 Απριλίου.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο parking της ΑΒΕΑ, Ακτή Κανάρη, Νέα Χώρα.

Special guest θα είναι ο Βαγγέλης Κακουριώτης, πρώην μέλος του συγκροτήματος Boys & Noise, το νεανικό συγκρότημα Core the band, αλλά και ο resident dj του Sex me up, Dj Doc, μαζί με γνωστούς Djs της πόλης, που θα συμπληρώσουν το line up του festival.

Την παρουσίαση του φεστιβάλ αναλαμβάνει για μία ακόμα φορά ο εκρηκτικός παρουσιαστής, Σάββας Πούμπουρας, δίνοντας το σύνθημα για τη ρίψη των χρωμάτων.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει ακόμα zumba instructors, Bollywood dancers, aerial dance show, animators και πολλά ακόμα εντυπωσιακά happenings.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30 και η πρώτη συντονισμένη ρίψη χρωμάτων θα γίνει 19.00. Φορέστε ανοιχτόχρωμα μπλουζάκια και οπλιστείτε με την καλύτερη διάθεση για να χρωματίσουμε όλοι μαζί τον ουρανό των Χανίων.

Εν’συνεχεία το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο στις 20 Μαϊου και θα ολοκληρώσει το tour του στις 25 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου.