Περιγραφή Φεστιβάλ

Kite Parade Festival

Το Kite Parade είναι ένα φαντασμαγορικό Air Show Festival.
Γεμίζουμε τον ουρανό με ευφάνταστα σε σχέδια και απίθανα σε χρώματα kites, με σκοπό να διαδώσουμε τη χαρά του παιχνιδιού και να κάνουμε τους ανθρώπους να κοιτάξουν ψηλά. Έστω για λίγο!

  • #alwayslookup

Δελτίο Τύπου

1ο Kite Parade Festival
10 – 11 Ιουνίου 2017

Φεστιβάλ αφιερωμένο στο χρώμα, τον άνεμο & τη φαντασία!

Ζωγραφίζουμε τον ουρανό, παίζουμε με τον άνεμο, απογειώνουμε τη φαντασία και κυρίως, κοιτάμε ΨΗΛΑ!

Ένα πρωτότυπο φεστιβάλ, το «KITE PARADE», θα ανοίξει φέτος τα φτερά και…τα πλοκάμια του, για 1η φορά στην Ελλάδα!

Μια εναέρια πολύχρωμη φαντασμαγορική παράσταση, με πρωταγωνιστές γιγάντια kites σε ευφάνταστα σχέδια εμπνευσμένα από τον κόσμο της θάλασσας, τον άνεμο ή απλά τη φαντασία.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών του φεστιβάλ, μια απρόσμενη παρέα από γιγάντια χρωματιστά kites θα παρελάσουν στον ουρανό, δημιουργώντας μια αίσθηση «εναέριου» ονείρου.
Καλαμάρια, ψάρια «κλόουν», θαλάσσια σκουλήκια, μέδουσες, σαλάχια, ιππόκαμποι, προϊστορικοί τριλοβίτες και μια ντουζίνα από πολύχρωμα χταπόδια, μαζί με μια σειρά από άλλα σχέδια -αεροδυναμικά αλλά και .. «αλλόκοτα»- θα πετούν πάνω από την παραλία, προσφέροντας στους θεατές μια ανεπανάληπτη «οπτική» εμπειρία.

«Τιμώμενο» είδος του 1ου Kite Parade Festival είναι το Χταπόδι γιατί συνδέεται άμεσα με την Ελληνική θάλασσα αλλά και γιατί «πετάει» με απίστευτη χάρη…

Η εμπειρία ωστόσο δεν θα είναι μόνο οπτική. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν οι ίδιοι γιγάντια kites και να διαπιστώσουν πόσο «τραβάει» ένα 30μετρο χταπόδι!

Βασικός στόχος του kite parade είναι να μεταδώσει χαρά και αισιοδοξία, και να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν και να κοιτάνε ψηλά!

Πρόγραμμα