Περιγραφή Φεστιβάλ

Reborn Festival

Το Reborn είναι ένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που λαμβάνει χώρα στο νησί της Λήμνου από το 2013.

Είναι μια αυθόρμητη κίνηση που αποσκοπεί στο να γίνει ένας θεσμός ανανέωσης και να καθιερωθεί σαν μία εναλλακτική πρόταση έκφρασης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας μέσω μουσικών και άλλως καλλιτεχνικών δράσεων. Εξάλλου ‘’reborn’’ σημαίνει αναγέννηση, και η αναγέννηση προϋποθέτει αλλαγή.

Επιπλέον έχει στόχο να καθιερωθεί ως μια εναλλακτική πρόταση έκφρασης και ψυχαγωγίας μέσω αναγνωρίσιμων καλλιτεχνών, τοπικών μουσικών σχημάτων, δράσεων και γενικότερα μέσω της συνολικής φιλοσοφίας που διακατέχει το concept αλλά και να αποτελέσει ερέθισμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Reborn 2017! Το festival – θεσμός πλέον, γιορτάζει 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα Λημνιακά δρώμενα παρουσιάζοντας ένα ακόμη δυνατό lineup αποτελούμενο από Έλληνες και ξένους djs παγκόσμιας αναγνώρισης

Φέτος το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 11 & 12 Αυγούστου (Παρασκευή & Σάββατο) στην παραλία Ακρωτήρι στο Μούδρο έπειται και από τις άριστες εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν πέρσυ. Το μουσικό πρόγραμμα θα πλαισιώνουν αναγνωρισμένοι djs όπως το δίδυμο από την Γερμανία Danito & Athina με κυκλοφορίες στα μεγαλύτερα labels του χώρου, ο Dousk που έχει αφήσει εποχή με τα κομμάτια του, ο Christian Cambas όντας ο μόνος Έλληνας που έχει μπει σε top100 του DJmag, o Tash γνώριμος πλέον στο κοινό της Λήμνου, ο Μanolaco πρωταγωνιστής στα μεγαλύτερα parties της Αθήνας και μέλος της Blend αλλά και οι Dino Grand, Kassette, Stergios Sigma, Mike Tsikovas, Ron vs Pojon, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι καλλιτέχνες!

Το Reborn, ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε από νέους ανθρώπους με κίνητρο την αγάπη τους για την μουσική συνεχίζει για 5ο χρόνο να προσφέρει σε ντόπιους και επισκέπτες ένα διήμερο διασκέδασης διαφορετικής αισθητικής με επίκεντρο την ηλεκτρονική μουσική αλλά και την άψογη διοργάνωση, καταφέρνοντας να προσελκύσει τόσο τους αυθεντικούς λάτρεις του είδους αλλά και κόσμο ο οποίος θέλει να ζήσει την εμπειρία του Reborn και να ξεφύγει έστω και για δύο μέρες από τα mainstream πρότυπα.

Παροχές

 

Ιατρός, Φαρμακείο / Πρώτες βοήθειες, Bar, Καφετέρια, Δωρεάν Παρκινγκ, Τουαλέτες WC, Camping, Ξενοδοχεία
, Αυτοκίνητο, Λεωφορείο, Αεροδρόμιο, Λιμάνι, Χώρος για σκηνές

 

Πρόγραμμα

 

► LINE-UP:

♦ Danito & Athina [DE] (Cocoon, Suara, Still Vor Talent)

♦ DOUSK (Armanda Music, Bedrock, Proton, Movement)

♦ Christian Cambas (+Soda, Toolroom, Evolution, 1605)

♦ Tash (Movement, Asymmetric, Lowbit)

♦ Manolaco (Blend, FunkedUp)

♦ Dino Grand (Sleazy Deep, Planetworks, D2E)

♦ Paul Anthonee (Lapsus, Extremeradio.gr)

♦ Kassette (Dear Deer, Three Hands)

♦ Στέφανος Τσιτσόπουλος (Fly 104)

♦ D. Batistatos (Cosmicleaf)

♦ Stergios Sigma (Reborn, Movement, Eyes of the Owl)

♦ Mike Tsikøvas (Reborn)

♦ Ron vs Pojon (Occulta)

♦ Dimii (Say What)