Περιγραφή Φεστιβάλ

To Sfendami Mountain Festival είναι ενα 2ήμερο φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Απρίλιο στην Σφενδάμη Πιερίας με αγώνες ορεινής ποδηλασίας και τρεξίματος και αναδεικνύει το ευ αγωνίζεσθαι.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να προσφέρει στους αθλητές, στους δρομείς και ποδηλάτες, στα παιδιά, στους γονείς και στους θεατές την αγάπη του αθλητισμού και της φύσης με την εμπειρία της περιοχής.
Ο διοργανωτής είναι ο ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με έδρα την Σφενδάμη ..

 

Δελτίο Τύπου

SMF 2017  22 – 23 Απριλίου

To 2017 θα είναι για το το S.M.F – Sfendami Mountain Festival η 11η χρονιά πορείας,μέσα στις αθλητικές εκδηλώσεις ορεινών δράσεων ανα τήν Ελλάδα .

Το 2007 ήταν η αφετηρία για έναν εκ των παλαιότερων αγώνα mtb στην Ελλάδα με διοργανωτή τον ΣΦΕΝΔΑΜΟ αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με έδρα την Σφενδάμη .

Φέτος το 2017 προβαίνουμε σε οργανωτικές αλλαγές κάνοντας αρχή από την επιστροφή στην πλατεία Σφενδάμης .

Οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας θα είναι 3 με διαδρομή 45   χιλ  21  χιλ. και  12,5 χιλ. Όλες οι διαδρομές είναι Point-To-Point

Oι αγώνες ορεινού τρεξίματος 3 διαδρομές των 21 χιλ  ,12,5 χιλ . και 5 χιλ .

Οι νέες διαδρομές έχουν πατήσει πάνω στις παλαιές. Τα νέα δεδομένα σύντομα θα ανακοινωθούν στο επίσημο site της διοργάνωσης www.sfendami.com

Για τους μικρούς μας φίλους το διήμερο θα είναι γεμάτο από παιδικούς αγώνες τρεξίματος – ποδηλάτου, χώρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά , αλλά και νέες δράσεις.

Πρόγραμμα

 

VISIT THE FESTIVALS WEBSITE FOR THE PROGRAM