Περιγραφή Φεστιβάλ

Zero Festival

Η μεγαλύτερη συνάντηση νέων σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία δίπλα στην Λίμνη Ζηρού λαμβάνει χώρα κάθε μέσα Αυγούστου, δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία για τον επισκέπτη.

Αθλητικές δραστηριότητες white water kayaking, SUP, Hiking και πληρώθρα άλλως δραστηριοτήτων στη Λίμνη με dj’s και local bands .

Αποκορύφωμα η live εμπειρία του festival με συναυλίες με κάποιες από τις αγαπημένες σου μπάντες της Ελληνικής εγχώριας σκηνής αλλά και του εξωτερικού που μαζί με τα ανερχόμενα συγκροτήματα που εμφανίζονται προσφέρουν την εμπειρία που έψαχνες.

Δελτίο Τύπου

11 & 12 Αυγούστου Ραντεβού στην Λίμνη

Ραντεβού στην Λίμνη Ζηρου για το φετινό ZERO Festival

Με LOCOMONDO , Villagers of Ioannina City ( V.I.C. band ) ,Sleepin Pillow,  Folk N’ Roll, & Joseph Gikas and his Cufflinks

Η λίμνη Ζηρού εξελίσσεται στην απόλυτη καλοκαιρινή συνάντηση του Αυγούστου για την περιοχή της Ηπείρου. Ένα φυσικό τοπίο μετατρέπεται σ’ έναν ατελείωτο πολιτιστικό καμβά για 2 ημέρες, αγκαλιάζοντας αρμονικά την φύση, την μουσική και τις αθλητικές δραστηριότητες στη λίμνη δημιουργώντας, κατά συνέπεια, ένα εκρηκτικό μείγμα ανθρώπινης δημιουργίας και φυσικής μαγείας.

Το ZERO Festival 2017 πλησιάζει και κερδίζει τις εντυπώσεις με το φετινό του line up και μας υπόσχεται ένα δυναμικό διήμερο γεμάτο δράσεις & μοναδικά live φέρνοντας γνωστές & αγαπημένες μπάντες της ελληνικής σκηνής σε μια πολύ σημαντική πολιτιστική στιγμή για την Ήπειρο.

Οι δράσεις στην λίμνη όπως κάθε χρόνο θα ξεκινούν απο νωρίς το μεσημέρι με στόχο να ανακαλύψουμε την ομορφιά της λίμνης από κάθε της πλευρά! ( lake sports, canoe kayak, τοξοβολία, δρώμενα , yoga κτλ. )

 

 

 

Πρόγραμμα

 

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Villagers of Ioannina City ( V.I.C. band )

Sleepin Pillow

 

12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

LOCOMONDO

Folk N’ Roll

Joseph Gikas and his Cufflinks