Περιγραφή Φεστιβάλ

Athens Coffee Festival

Το ATHENS COFFEE FESTIVAL είναι μία μεγάλη γιορτή για τον καφέ και την κουλτούρα του, η οποία απευθύνεται εξίσου στους επαγγελματίες του κλάδου, τους home barista αλλά και το ευρύ καταναλωτικό κοινό!

Το Athens Coffee Festival, από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση, το Μάιο του 2016, κατόρθωσε να αναδειχθεί ως ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ καφέ σε παγκόσμιο επίπεδο!

Η ισχύς της δυναμικής του επιβεβαιώνεται άλλωστε, από τον εντυπωσιακό αριθμό των επισκεπτών, τις δηλώσεις ικανοποίησης των εταιρειών που συμμετείχαν, αλλά και τα θετικά σχόλια των σημαινόντων προσώπων του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε μία περίοδο που η αγορά του καφέ βρίσκεται στο απόγειο της ανάπτυξής της, διανύοντας την πιο ώριμη φάση της, το Αthens Coffee Festival αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες, αλλά και το ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται να γνωρίσει από κοντά όλες τις καινοτομίες και τα δρώμενα της αγοράς, από τους εμβληματικούς οίκους espresso, αλλά και τους καταξιωμένους Έλληνες και ξένους specialty coffee roasters.

 

Δελτίο Τύπου

Το Athens Coffee Festival ματαιώνεται και δίνει ραντεβού το 2021

25 – 27 Σεπτεμβρίου 2021

To γεγονός ότι η Ελληνική Κυβέρνηση, λόγω της καθημερινής αύξησης των κρουσμάτων του Covid-19 που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην χώρα μας, αποφάσισε εκ νέου την αναστολή λειτουργίας όλων των εταιρειών οργάνωσης εκθέσεων, καθώς και των Εκθεσιακών και Συνεδριακών χώρων μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου καθιστά αντικειμενικά αδύνατη την επιτυχή διοργάνωση του Athens Coffee Festival 2020.

Έτσι λοιπόν η FORUM Α.Ε., έχοντας ως γνώμονα πάντοτε την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την προστασία εκθετών, επισκεπτών και εργαζομένων, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ματαίωση του Athens Coffee Festival που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί 26-28/9/2020 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την κατανόηση και τη διαχρονική σας στήριξη στο Athens Coffee Festival σας διαβεβαιώνουμε ότι το σημαντικότερο φεστιβάλ για τον κλάδο του καφέ στην χώρα μας θα είναι και πάλι δίπλα στους εκθέτες και επισκέπτες του από τις 25 ως τις 27 Σεπτεμβρίου 2021, μέσα στις συνθήκες κοινωνικής και εμπορικής κανονικότητας που όλοι επιθυμούμε.

Παροχές

 

Πρόσβαση από ΑΜΕΑ, Ιατρείο, Φαρμακείο / Πρώτες βοήθειες, Εστιατόριο, Bar, WIFI - Internet, Καφετέρια, Τουαλέτες WC, Τουαλέτες AMEA, Αυτοκίνητο, Λεωφορείο, Μετρό
, Φιλικό για παιδιά, Φιλικό για σκυλιά

 

Πρόγραμμα

 

TBA