183 Ανερχόμενα Γεγονότα

Ταξινόμιση ανά

Athens Coffee Festival Μία μεγάλη γιορτή για τον καφέ και την κουλτούρα του, ένας θεσμός µε γαστρονοµικό, εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό και εµπορικό περιεχόµενο.

Tο επιτυχημένο σιδηροδρομικό φεστιβάλ Τεχνών το Τρένο στο Ρουφ, προωθεί νεανικές καλλιτεχνικές δυνάμεις στον χώρο του πολιτισμού νεοεμφανιζόμενων κινηματογραφιστών από όλο τον κόσμο

Tο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος προσφέρει στο κοινό ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με γαλλικές και γαλλόφωνες ταινίες για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Athens Science Festival! Φεστιβάλ Επιστήμης & Καινοτομίας στην Αθήνα. Ανακάλυψε την επιστήμη στην καθημερινότητά σου σε μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της επιστήμης και της τεχνολογίας στην Ελλάδα.

i.P.A.S. Film Festival, το μοναδικό διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους με αποκλειστικά πολιτικό και ακτιβιστικό χαρακτήρα.

Οι νέοι χορογράφοι έχουν το δικό τους φεστιβάλ, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάσση.

Το Positively Different Short Film Festival εστιάζει στη διαθεματικότητα και τις διασταυρούμενες διακρίσεις.

To Athens Fashion Film Festival (AthensFFF) είναι ένα διεθνές γεγονός, μία συνένωση των δημιουργικών επαγγελματικών στο τομέα της Μόδας, του Κινηματογράφου, της Τέχνης και της Διαφήμισης.

Το ATHENS VIDEO DANCE PROJECT, το ετήσιο φεστιβάλ videodance, προσελκύει σύντομα έργα videodance διαφόρων ειδών, ταινίες χορού, ντοκιμαντέρ, προβολές φωτογραφιών χορού, παραστάσεις χορού, performances και εγκαταστάσεις

mind the fact festival Ένα νέο πολιτιστικό φεστιβάλ, ένα καινοτόμο μοντέλο παραγωγής τέχνης και πολιτισμού που φιλοδοξεί να στρέψει το βλέμμα μας στον Άλλο.

Χριστούγεννα στην Αθήνα! Το πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Το Χαμόγελο του Παιδιού διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκδηλώσεις, φεστιβάλ, bazaar κλπ για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του οργανισμού.

Το ART4MORE αποτελεί ένα καινοτόμο Διεθνές φεστιβάλ, αφιερωμένο στη σύγχρονη τέχνη, τη ψυχική Υγεία και την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από κοινωνικά θέματα.

Το Ethnofest διατηρεί την εκπαιδευτική του διάσταση, δίνοντας βήμα σε νέους κινηματογραφιστές, ανθρωπολόγους και επιστήμονες για να αναδείξουν τη δουλειά τους

Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου! Το μακροβιότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Αθήνας, το απόλυτο meeting point για τους λάτρεις του καλού σινεμά

Το Athens International Children’s Film Festival ιδρύθηκε για να υποστηρίξει και να προωθήσει την παγκόσμια δημιουργική κινηματογραφική παραγωγή για παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους.

Milano Design Film Festival, το design μέσα από τον κινηματογραφικό φακό στην Αθήνα

Το Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας, εστιάζει στην παρουσίαση νέων ερευνητικών εγχειρημάτων στον κινηματογράφο

The Meet Market! Μία γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ που συνδυάζει ανεξάρτητους σχεδιαστές, μουσική και φαγητό

Νύχτες Πρεμιέρας Η απόλυτη κινηματογραφική γιορτή της Αθήνας που έχει ως σκοπό να φωτίσει άγνωστες πτυχές του ποιοτικού ανεξάρτητου κινηματογράφου!

Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Αθηνών. H πόλη μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο ποιητικό καμβά, με τη συμμετοχή ξένων και Ελλήνων ποιητών.

Συνομιλία για θέματα πολιτισμού και ζωής μέσω θεατρικών αναλογίων υπό την Καλλιτεχνική διεύθυνση της Σίσσυς Παπαθανασίου

Το Comicdom Con Athens είναι μια τριήμερη γιορτή των comics, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αθήνα απο την Comicdom Press, την Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος.

Travel Fest. Ένας κόμβος δικτύωσης και ενημέρωσης για όλους εμάς που αγαπάμε τα ταξίδια, τη φύση, τη δράση και την περιπέτεια. Μια διήμερη «ταξιδιωτική εμπειρία» που μας φέρνει σε επαφή με ταξιδευτές και επιχειρήσεις!

Θεατρικές παραστάσεις, θέατρο δρόμου, workshop στην Συνάντηση Αλληλέγγυων Καλλιτεχνών,Our Festival στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

To ADAF είναι ένα Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών. Αποτελεί μια γιορτή του ψηφιακού πολιτισμού, μια ετήσια συνάντηση που φέρνει σε επαφή μιαπαγκόσμια κοινότητα καλλιτεχνών και κοινού.

Το περιοδικό δρόμου Σχεδία διοργανώνει καλοκαιρινό fest με τίτλο «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home»

Το Athens Open Air Film Festival συνδέει μοναδικά τη ζωή της πόλης με την τέχνη του σινεμά. Τα κεντρικά σημεία της πόλης μεταμορφώνονται για να υποδεχτούν υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές, εκδηλώσεις, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις, εντελώς δωρεάν για το κοινό.

Μια μεγάλη γιορτή που συνεχίζεται για 60 καλοκαίρια, από την οποία έχουν περάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου, της μουσικής, του χορού

To Platforms Project είναι ένα εικαστικό φεστιβάλ που έχει ως αντικείμενο την ενδεικτική χαρτογράφηση της εικαστικής δράσης, στα πλαίσια ομαδικών πρωτοβουλιών νέων καλλιτεχνών στο διεθνές περιβάλλον της τέχνης.

To Athens Street Food Festival είναι η μεγάλη γιορτή γεύσης της πόλης, που υποδέχεται όλες τις αγαπημένες λιχουδιές «των δρόμων» όλου του κόσμου, στην καρδιά της Αθήνας

Bio Festival. Ένα φεστιβάλ για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living! Ένα premium φεστιβάλ στοχευμένο στα βιολογικά προϊόντα και την υγιεινή ζωή

Το Robotex είναι το μεγαλύτερο Festival και διαγωνισμός που αφορά τη ρομποτική και πραγματοποιείται σε όλο τον πλανήτη.

Το Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής Μουσικής έχει ως σκοπό προβολή στο αστικό κοινό των τραγουδιστικών εκφράσεων που αναπτύσσονται στις ανά την Ελλάδα περιοχές

Αποκριά στην Αθήνα! Ο παλμός και η χαρά του Καρναβαλιού μεταδίδεται σε πλατείες, δρόμους, σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους.

Movement. Ένα φεστιβάλ από τη Στέγη για την ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων, ιδεών και πολιτισμών.

Το Battle Of The Best αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό , μοναδικό Φεστιβάλ που δίνει την ευκαιρία στους θεατές και στον κόσμο γενικότερα να δουν κάτι το εντελώς διαφορετικό και πρωτότυπο.

Το βινύλιο ξαναβρίσκει τη φυσική του έδρα, με ένα αποκλειστικό VINYL MARKET όπου όλοι οι dealers αλλά και τα καταστήματα, θα παρουσιάσουν τις νέες τους συλλογές

Το ΞΟΥΘ Festival απο την ARTENS, εμπνέεται από το μυθιστόρημα του Ι. Πιτσιπίου Ο Πίθηκος Ξουθ ή Τα Ήθη του Αιώνος.

Plissken Festival Mία μουσική πανδαισία που έχει ήδη φιλοξενήσει διεθνείς καθώς και ορισμένους εγχώριους καλλιτέχνες και σκοπεύει στην υιοθέτηση μουσικής που καλύπτει διαφορετικά είδη και υπόβαθρα

Το Αιθιοπικό φεστιβάλ είναι ένα φεστιβάλ που έχει σχεδιαστεί από την αιθιοπική κοινότητα με στόχο να μας συστήσει τη μοναδική κουλτούρα της Αιθιοπίας μέσα από παραδοσιακούς χορούς, τοπικά φαγητά και ροφήματα αλλά και την μόδα.

Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας. Το φεστιβάλ που θα σας κάνει… να κολλήσετε, καθώς το μέλι… θα ρέει άφθονο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας!

Το ISFFA είναι μοναδικό φεστιβάλ στο είδος του στην Ελλάδα και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων διοργανώσεων στην Ευρώπη και διεθνώς.

Το snowboard.gr διοργανώνει ένα φεστιβάλ με προβολές κινηματογραφικών παραγωγών με θεματολογία snowboard / surf / skate / ski οι οποίες συνοδεύονται από happenings και μουσική

To AthensCon είναι το πρώτο φεστιβάλ που έχει άμεσες επιρροές από τα Comic-Con και τις εκθέσεις του εξωτερικού, μια γιορτή που αγκαλιάζει όλα τα είδη της ποπ κουλτούρας

Gimme Shelter Festival το μουσικό κινηματογραφικό φεστιβάλ θα παρουσιάσει μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές ταινίες στη μεγάλη οθόνη.

Ένα φεστιβάλ με επίκεντρο το θέατρο οριοθετημένο στη γειτονιά του κέντρου της Αθήνας όπου οι δρόμοι έχουν γαλλικά ονόματα.

Ένα  διακαλλιτεχνικό φεστιβάλ με διεθνείς συμμετοχές και κοινωνικές προεκτάσεις

Tο Φεστιβάλ Θεατρικού Μονολόγου έχει στόχο να δώσει σε νέους δημιουργούς την καλλιτεχνική ελευθερία ώστε να συνεισφέρουν στην πολιτιστική ζωή της Αθήνας.

Ένα φεστιβάλ που επιθυμεί να προάγει το διαπολιτισμικό διάλογο και την μη τυπική μάθηση, αξιοποιώντας ως μέσο την Τέχνη του Κινηματογράφου και τα Νέα Μέσα.

Το Chocolate Fest, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας, είναι αφιερωμένο στην πιο αθώα και ταυτόχρονα ένοχη απόλαυση της ζωής.

To KinderDocs είναι ένα φεστιβάλ ντοκιμαντέρ που πραγματοποιείται από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο με βραβευμένες ταινίες φτιαγμένες για παιδιά και νέους.

Η ‘Εκπληξη είναι μια διεθνής εκστρατεία που συσπειρώνει την καλλιτεχνική κοινότητα και επιστρατεύει την τέχνη σαν μέσο επίλυσης σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων.

Το CineDoc προβάλλει βραβευμένα ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, τον Δαναό, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Βόλου.

Το Micro μ Festival είναι το πλέον ανερχόμενο ετήσιο ελληνικό διαγωνιστικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους το οποίο πραγματοποιείται στην Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού

Το Vegan Life Festival είναι μια γιορτή αφιερωμένη στην φιλοσοφία και την πράξη του vegan τρόπου ζωής.

ΦANTASTICON ένα ετήσιο πολιτιστικό δρώμενο διάρκειας 2 ημερών με αποκλειστικό θεματικό περιεχόμενο το Φανταστικό!

Athens Wine and Art Festival, ένα μοναδικό φεστιβάλ κρασιού & τέχνης, ένα φεστιβάλ αισθήσεων όπου το κρασί προβάλλεται ως έργο τέχνης, ως προσωπική έκφραση δημιουργίας του Έλληνα παραγωγού.

Applied Arts Festival Το Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών ΟΡΝΕΡΑΚΗ οργανώνει ενα φεστιβάλ που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στον ευρύτερο χώρο των Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Athens Baroque Festival. Ένα διεθνές φεστιβάλ στην Αθήνα γύρω από τη μουσική του Μπαρόκ.

Το Περιοδικό ΣΠΟΥΤΝΙΚ διοργανώνει στην Αθήνα μια γιορτή αλληλεγγύης και συμμετοχής που προβάλει ένα διαφορετικό μοντέλο ψυχαγωγίας, το ΣΠΟΥΤΝΙΚ Festival.

Στο Athens Rum & Whiskey Festival οι επισκέπτες θα κληθούν να μετάσχουν σε ένα ταξίδι ανακάλυψης ρουμιού και ουίσκι.

Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη! Το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ της πόλης για παιδιά προσεδαφίζεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Tο Taste Festivals, η μεγαλύτερη διεθνής πλατφόρμα γαστρονομικών φεστιβάλ, που δραστηριοποιείται σε 20 και πλέον μεγάλες μητροπόλεις του πλανήτη έρχεται στην Αθήνα!

Χορογράφοι, χορευτές και χορευτικές ομάδες εμπνέονται από τον απρόσμενο χώρο του New Wagon της Αμαξοστοιχίας δημιουργώντας το Compartments Dance Project

Djangofest Athens Η μεγάλη γιορτή της gypsy jazz στην Αθήνα! Aποτελεί μια πρωτοβουλία μουσικών που ασχολούνται με την gypsy jazz μουσική και φίλων αυτής

Burger Fest! Tο μοναδικό γαστρονομικό φεστιβάλ στην Ελλάδα αφιερωμένο στο αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων, το Burger!

Η Art-Athina είναι σήμερα μία από τις μακροβιότερες εκθέσεις Σύγχρονης Τέχνης στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο ετήσιο εικαστικό γεγονός στην Ελλάδα!

Φεστιβάλ Κολωνού, ένας δυναμικός πόλος πολιτισμού και ψυχαγωγίας σε μία ιστορική γειτονιά της Αθήνας, τον Κολωνό, από τον ΟΠΑΝΔΑ.

Off The Hook Festival! 23 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες συνθέτουν ένα διεθνές line up σε μια γιορτή αφιερωμένη στην κουλτούρα και την καταξίωση της Hip Hop σκηνής

Tο Θερινό φεστιβάλ γαλλικού κινηματογράφου προσφέρει στο κοινό της Αθήνας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με γαλλικές και γαλλόφωνες ταινίες.

Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο, η μεγαλύτερη γιορτή βιβλίου της Ελλάδας! Γιατί και φέτος η καρδιά του Πολιτισμού χτυπάει στο Ζάππειο.

Full Moon Fiesta Μια δυνατή μουσική βραδιά που έχει σκοπό να γίνει το νέο φεστιβάλ/θεσμός της πόλης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το Gameathlon είναι μια μεγάλη διοργάνωση σε μορφή φεστιβάλ, αφιερωμένη στους νέους και όσους ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά  και μη παιχνίδια.

Ένα φεστιβάλ με κεντρικό θέμα το Surf, την τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δημιουργική ζωή στην πόλη, την υγεία και την ευεξία σωματική και ψυχική!

Το Primer Music Festival είναι το νέο φεστιβάλ ηλεκτρονικής dance και urban μουσικής, ο νέος θεσμός που ήρθε για να μείνει με τα πιο καυτά ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής.

Το πιό πολύχρωμο και το μεγαλύτερο πολιτιστικό δρώμενο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο χώρο του Bollywood και των Πολυπολιτισμικών Χορών.

Το Schoolwave, είναι το μεγαλύτερο νεανικό φεστιβάλ της Ελλάδας, εκεί που μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα, έρχονται για να παίξουν τη μουσική τους μπροστά σε χιλιάδες συνομηλίκους τους.

Τα Street Food and Tunes είναι η αθηναϊκή εκδοχή των μεγάλων food markets του εξωτερικού σε μία μικρότερη διάσταση.

Mία θεατρική εμπειρία που θα σας διδάξει τις νέες τεχνικές που διδάσκονται σήμερα στις διάφορες δραματικές σχολές του κόσμου

Με αλληλεγγύη ζούμε ισότιμα και πάμε στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ που διοργανώνεται απο το Συντονιστικό Αντιρατσιστικών και Μεταναστευτικών Οργανώσεων.Ενάντια στο ρατσισμό, τον αποκλεισμό και τις διακρίσεις

Το Athens Retro Festival είναι μια γιορτή για όσους νοσταλγούν τις  όμορφες μέρες του παρελθόντος. Ένα φεστιβάλ το οποίο υπόσχεται να μας ταξιδέψει όλους πίσω στο χρόνο.

Το φεστιβάλ που στηρίζει τις ταινίες που γυρίζονται συνεργατικά και τονώνει το μήνυμα της συνεργασίας και της σύμπραξης.

Το Summer Nostos Festival είναι ένα φεστιβάλ τέχνης, άθλησης και εκπαίδευσης. Μουσική, χορός, αθλητισμός, κάθε Ιούνιο, για μία εβδομάδα στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η ΕΓΜ Ελλάδος έχει ως αποστολή την προώθηση της Γιορτής της Μουσικής, δηλαδή, της προώθησης της ζωντανής μουσικής, την υποστήριξη νέων δημιουργών και την προβολή ανερχόμενων και καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Athens Gardens Festival, ένα μουσικό φεστιβάλ το οποίο μετατρέπει για τρεις μέρες τον Εθνικό κήπο σε έναν μαγευτικό χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας

Ένα φεστιβάλ που καλεί τους πολίτες να δουν τον Κήπο και τα Πάρκα της πόλης αλλιώς από τον δήμο Αθηναίων και τον ΟΠΑΝΔΑ

Τo Athens Photo Festival αποτελεί το κορυφαίο φεστιβάλ φωτογραφίας της νοτιοανατολικής Ευρώπης και ένα από τα πέντε παλαιότερα στον κόσμο αφιερωμένα στην τέχνη της φωτογραφίας!

Bob Theater Festival. Ενα θεατρικό φεστιβάλ που αναζητά, συγκεντρώνει και αναδεικνύει, κάθε χρόνο, τις καλύτερες νεανικές παραστάσεις της σεζόν, απο τους Abovο στο Bios!

Release Athens! Το μουσικό φεστιβάλ της Αθήνας που έφερε νέα πνοή στη μουσική πραγματικότητα της χώρας και εξελίσεται σε έναν θεσμό με πραγματικό ενδιαφέρον, που φέρνει κοντά μας ονόματα απο την κορυφή της παγκόσμιας σκηνής

Ένα φεστιβάλ επικεντρωμένο κάθε χρόνο σε μία θεματική που σχετίζεται με την ιστορία της πόλης της Αθήνας που συνδυάζει όλες τις τέχνες

Athens Comedy Festival, μια τριήμερη κωμική γιορτή, ένα φεστιβάλ γέλιου, με την αφρόκρεμα της ακμάζουσας ελληνικής κωμικής σκηνής, αλλά και διεθνείς καταξιωμένους performers.

Mount Olymprov, το διεθνές φεστιβάλ αυτοσχεδιαστικού θεάτρου έχει σκοπό να γνωρίσει το ελληνικό κοινό με αυτή τη νέα μορφή θεατρικής τέχνης.

Το Will o’ Wisps Festival «Ο Παραμυθένιος Κήπος» είναι ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στα παραμύθια και τα παιδιά που αγαπούν τις ιστορίες, τη μαγεία και το φανταστικό.

Rabbitlab Festival. Φεστιβάλ Χορού με βάση την ζωγραφική από την ομάδα ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ και το RABBITHOLE.

Ανοίγει η αυλαία του Καλοκαιριού με το Off-Off Athens στον Κολωνό με νέες καλλιτεχνικές φόρμες. Ένα θεατρικό open showcase για όλες τις ηλικίες!

Το FeCHA (Festival de Cine Hispanófono de Atenas) είναι το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας, επικεντρώνεται στην προβολή Ισπανόφωνων ταινιών, αναδεικνύοντας τον κινηματογραφικό πλούτο αυτών των χωρών.

Ένα Jazz μουσικό ταξίδι με έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Αθήνας. ΗΤεχνόπολη γίνεται το επίκεντρο του κόσμου φιλοξενώντας jazz τάσεις όλο τον πλανήτη

Big Bang Festival Το ευρωπαϊκό φεστιβάλ μουσικής για νεαρούς και περιπετειώδεις θεατές από 0-12 ετών, ένα ζωντανό φεστιβάλ που θα μετατρέπει τη Στέγη σε μια κυψέλη μελωδιών και ρυθμών

Το ADD Festival το μεγάλο φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο.

Tο Pint of Science Festival είναι μια  πρωτότυπη και ξεχωριστή ετήσια γιορτή της επιστήμης. Σκοπός του είναι να φέρει κοντά τους επιστήμονες και την κοινωνία με τρόπο απλό και άμεσο, στο οικείο και φιλικό περιβάλλον ενός bar.

Erotic Art Festival! Το φεστιβάλ που έχει ως κινητήριο μοχλό τον ερωτισμό και τη σεξουαλική διάθεση σε όλες του τις διαστάσεις.

Το AITC δίνει τον παλμό στην tattoo κοινότητα της Ελλάδας με ενημέρωση γύρω απο το χώρο της δερματοστιξίας, διαγωνισμούς tattoo,live music, shopping and trading area

Το The Unseen Movies Festival είναι ένα φεστιβάλ ταινιών από την ομάδα του Pugnant Film Series, πιστό στις αρχές του DIY.

Το Fast Forward Festival. Νέες μορφές τέχνης, πολυμορφικές και υβριδικές παραστάσεις και εγκατάστασεις, απροσδόκητοι χώροι.

Arc for Dance Festival Το φεστιβάλ έχει στόχο να αποτελέσει πεδίο συνάντησης για ενδιαφέρουσες ιστορίες χορού από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας αποτέλεσε, από το ξεκίνημα του, ένα σημείο συνάντησης Τεχνών και Θεατών από όλες τις χώρες.

Borderline Festival Ήχος στα όρια. Ανήσυχες performances και ανατρεπτικά projects που αναζητούν νέες μορφές έκφρασης και παραγωγής ήχου.

Ενα φεστιβάλ-θεσμός του Κινητήρα, ένα φεστιβάλ-γιορτή με στόχο του την έρευνα, τον πειραματισμό και την εξέλιξη της δημιουργικής διαδικασίας μέσω της ανταλλαγής ιδεών.

Τo φεστιβάλ αφήγησης ‘Αθήνα…μια πόλη Παραμύθια’ εμπνέεται από και αφιερώνεται στην παγκόσμια ημέρα αφήγησης που γιορτάζεται σε πέντε ηπείρους και σαράντα χώρες από το 1990.

Το Athens Animfest, γίνεται βήμα προβολής και διαγωνισμού ταινιών κινούμενων σχεδίων, μικρού και μεγάλου μήκους, από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης

Tο Peloponnese Wine Festival είναι το νέο ανανεωμένο όνομα των ετήσιων εκδηλώσεων, των μελών της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου, που συνοδεύεται με γευσιγνωσία κρασιών αλλά και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.

Μια φρέσκια ιδέα προώθησης και παρουσίασης νέων καλλιτεχνών και δημιουργικών επιστημόνων, μέσω εκθέσεων, παρουσιάσεων και άλλων δραστηριοτήτων

Το CineDoc Kids είναι ένα φεστιβάλ ντοκιμαντέρ και μυθοπλασίας του οποίου οι ταινίες απεικονίζουν τη ζωή μέσα από τα μάτια παιδιών και εφήβων σε διαφορετικά μέρη της γης.

Το Beverage Food & Tourism Festival είναι το πρώτο Φεστιβάλ στην Ελλάδα που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σπουδάσουν – καταρτιστούν – εξειδικευτούν στους τομείς του ποτού – καφέ (bartender – barista), της μαγειρικής, της ζαχαροπλαστικής, του F&B Management, και σε όσους εργάζονται ήδη σε αυτούς.

Piano Plus Festival, το ετήσιο φεστιβάλ πιάνου που προβάλλει καταξιωμένους αλλά και νέους πιανίστες με υπό-φεστιβάλ σε Αθήνα και όλη την Ελλάδα.

Το Φεστιβάλ Ισπανικού Θεάτρου αποτελεί ένα πανόραμα της σύγχρονης ισπανικής δραματουργίας και των διαφορετικών τάσεων του ισπανικού θεάτρου των τελευταίων ετών.

Christmas Magic Festival. Εφτά από τους καλύτερους σύγχρονους αλχημιστές της εποχής μας έρχονται στο Christmas Theater για να μας χαρίσουν μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα.

Hip Hop Smile Festival Φεστιβάλ με άξονα το Hip Hop όλα τα έσοδα του οποίου πηγαίνουν απευθείας στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό Το Χαμόγελο Του Παιδιού

Το γεύσεις καθ’ οδον είναι ένα νέο φεστιβάλ που φιλοδοξεί να προβάλλει το Ελληνικό διατροφικό προϊόν, εντάσσοντας το στο πλαίσιο της μεσογειακής γαστρονομικής φιλοσοφίας.

Το Swing for Hope είναι ετήσιο φεστιβάλ με σκοπό την οικονομική στήριξη Μή Κερδοκοπικών & Μή Κρατικών Οργανισμών με έργο σχετικά με κοινωνικά ευπαθείς ομάδες

Φεστιβάλ Αντιναζιστικού – Αντιφασιστικού Κινηματογράφου, προβληματισμοί και σκέψεις μέσω ταινιών, για ένα φαινόμενο που μας απασχολεί όλο και περισσότερο.

Το Vinyl is back κρατά ζωντανό το βινύλιο και το σερβίρει ζεστό στο πικ-απ μας! Ένα πραγματικό show με μεγάλο πρωταγωνιστή το βινύλιο που αντέχει στο χρόνο

ΦΩΣAthens. Το πρώτο και μοναδικό δωρεάν φεστιβάλ φωτογραφίας δρόμου στην Ελλάδα, που θα λάβει χώρα στην πόλη της Αθήνας.

Το MIRfestival είναι ένα διεθνές φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης που εστιάζει στο σημείο συνάντησης των παραστατικών τεχνών και του οπτικοακουστικού πολιτισμού.

To Animation Marathon είναι ένας ανοιχτός διαγωνιστικός αγώνας σπουδαστικών, επαγγελματικών και πειραματικών ταινιών animation μικρού μήκους

Το φεστιβάλ ‘Raise Your Voice’ φιλοδοξεί να λειτουργήσει σαν μία πλατφόρμα διάδρασης προσφύγων, μεταναστών και Ελλήνων με στόχο την εξοικείωση, ένταξη και ενημέρωση μέσα από τη ψυχαγωγία.

Με σημείο εκκίνησης τον κινηματογράφο και τη σύγχρονη μουσική, το τριήμερο φεστιβάλ InMute προτείνει νέα σημεία συνάντησης ανάμεσα στον ήχο και την κινούμενη εικόνα.

To Athens Bar Show είναι μια εκπαιδευτική έκθεση για bartenders & επαγγελματίες του bar. Tο ετήσιο ραντεβού για τον κλάδο των bars.

Adventure Film Festival. Το πρώτο Ελληνικό κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας, ενώνει τους φίλους των adventure αθλημάτων

Φως, Αιγαίο, Πολιτισμός και Ιστορία, το AegeanDocs, συμβάλλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και προσφέρει δυνατότητες ψυχαγωγίας στις κοινωνίες των νησιών

Το Φεστιβάλ Χαρακτικής και Εκτυπώσεων – Athens Print Fest είναι μια γιορτή Τέχνης, που πραγματοποιείται κάθε τρία χρόνια στην Αθήνα.

Dead Poets Society. Ένα φεστιβάλ φόρος τιμής στον κύκλο των χαμένων ποιητών, για καλό σκοπό

Νύχτες Έντγκαρ Άλλαν Πόε. Το φεστιβάλ αυτό δίνει στο ελληνικό κοινό την ευκαιρία θεατρικής γνωριμίας με τον σκοτεινό, αμερικανικό διηγηματογράφο.

Handmade and Recycled Theater Festival // Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου στη γειτονιά του Κεραμεικού!

Το φεστιβάλ Βοτανικού – Κάτω απο τις Γραμμές υποδέχεται στη γειτονιά του Βοτανικού live μουσικές, dj sets, προβολές, θεατρικές παραστάσεις, και εκθέσεις φωτογραφίας

Το Φεστιβάλ Βαλίτσας / Athens Suitcase Festival ταξιδεύει κάθε χρόνο κουβαλώντας μέσα σε μια βαλίτσα παραστάσεις που παίχτηκαν, παίζονται αλλά και πρόκειται να παιχτούν.

Το Colour Day Festival είναι το μεγαλύτερο και πιο πολύχρωμο φεστιβάλ της Ελλάδας. Χρώμα, πάθος, χορός, δημιουργία, χαμόγελα! Αλλάζουμε με χρώμα την Αθήνα!

Φεστιβάλ Ισότητας των Φύλων. Ένα φεστιβάλ στο πλαίσιο της προσπάθειας για την υπέρβαση κάθε μορφής έμφυλων ανισοτήτων, που αποτελεί και το κύριο μέλημα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων

Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου είναι ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Αττικής, και το μοναδικό στα βόρεια προάστια το οποίο αγκαλιάζει το φιλοθεάμον κοινό των βορείων προαστίων, τις βραδιές του καλοκαιριού.

Κάντε Ejekt και.. βρεθείτε στο Εjekt Festival. Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας με βάση την ηλεκτρονική μουσική. Κάθε χρόνο παρουσιάζει μεγάλα και ανερχόμενα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής

Το φεστιβάλ όπου τα εστιατόρια ανοίγουν την κουζίνα τους σε πρόσφυγες σεφ

LifeArt Global Media Festival Ένα μεγάλο φεστιβάλ στη μνήμη του Μιχάλη Κακογιάννη με το βλέμμα στραμμένο στους νέους κινηματογραφιστές!

OFFSIDE Festival Η κάμερα κατεβαίνει από την κερκίδα, μπαίνει στα αποδυτήρια και αποτυπώνει τις ιστορίες που έχει να αφηγηθεί ο βασιλιάς των σπορ, το ποδόσφαιρο

Το Athens Short Film Festival καλεί τους κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο σε μια νύχτα ανεξάρτητων ταινιών μικρού μήκους, στην καρδιά της Αθήνας.

Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ / Μουσική στη Στέγη. Η σύγχρονη ελληνική σκηνή της τζαζ και του αυτοσχεδιασμού σε ένα τριήμερο φεστιβάλ !

Το Σχολικό Street Φεστιβάλ Τέχνης και Αποδοχής είναι ένα Παιδικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ που σαν στόχο έχει να ενθαρρύνει τον πυρήνα της κοινωνίας να μιλήσει ανοικτά για την αποδοχή όλων όσων αντιμετωπίζουν αποκλεισμό και διακρίσεις.

Το Back to Athens είναι μια πλατφόρμα ιδεών, ένα ετήσιο ραντεβού με το καλλιτεχνικό δυναμικό της Αθήνας!

To Made In Beer Festival, ο νέος μεγάλος θεσμός στον χώρο της μπύρας, φιλοδοξεί να παρουσιάσει στους πολυάριθμους λάτρεις της μπύρας την απόλυτη εμπειρία ζυθογνωσίας.

Music In Motion Festival, ένα φεστιβάλ Κίνησης και Σύγχρονης Μουσικής, με στόχο την προώθηση της σύγχρονης δημιουργίας και την επικοινωνία των καλλιτεχνών.

Το Spoudase Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ που αφορά όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης και αποτελεί κορυφαίο πεδίο δια ζώσης γνωριμίας των επιμορφωτικών και επιστημονικών προγραμμάτων όλων των επιπέδων.

Ελλάδος Γεύση! Γαστρονομία, Τουρισμός & Πολιτισμός είναι τα βασικά συστατικά με τα οποία θα δημιουργήσουμε τη γεύση της Ελλάδας.

Το Φεστιβάλ γεύσεων του αθηνοράματος Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις είναι μια πολυεπίπεδη εκδήλωση, η οποία έχει σαν κύριο στόχο την ανάδειξη ελληνικών διατροφικών προϊόντων

Ένα διήμερο φεστιβάλ από το JazZoo Concert Series, το οποίο συμμετέχει επίσημα στην International Jazz Day!

Europavox Festival Athens Το project που προωθεί την ευρωπαϊκή μουσική, ενώνοντας 7 χώρες μέσα από ισάριθμα events, έρχεται στην Αθήνα

Φεστιβάλ των δύο Πολιτισμών Ελλάδα – Ιταλία, μια συνάντηση των δύο πολιτισμών, που στοχεύει στην ανάδειξη της στενής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών.

Leo at Trianon «Σήμερα έχουμε Φεστιβάλ!» Ο κινηματογράφος Τριανόν και τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας τιμούν τη μνήμη του Λεωνίδα Παπαγεωργίου, του ανθρώπου που στέγασε όλες τις τέχνες στην κινηματογραφική αίθουσα.

Saving Food Festival. Μια εκδήλωση κατά της σπατάλης τροφίμων μέσα από μαγειρικές επιδείξεις από chef και Food Bloggers, εκπαιδευτικά βιωματικά εργαστήρια, Disco Soup Party και άλλες επιτόπιες εκπλήξεις.

Το Athens Decoupage Festival δημιουργήθηκε με αγάπη για το decoupage (την τέχνη διακόσμησης ενός αντικειμένου με χαρτιά) και τις δημιουργίες που μπορεί κανείς να φτιάξει με λίγη φαντασία!

Το Electric Nights είναι φεστιβάλ σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής το οποίο διοργανώνεται ετησίως στην Αθήνα από την καλλιτεχνική κολεκτίβα Medea Electronique

Φεστιβάλ Kundalini Yoga γύρω από την υγεία, την ευεξία, τις σχέσεις και την επικοινωνία με δασκάλους από διάφορες χώρες.

TangoLovers Festival! Ένα φεστιβάλ που έγινε θεσμός. Στην καρδιά του χειμώνα, στο κέντρο της Αθηνάς, μπαίνει στις καρδιές όλων των tangolovers.

àrtεις fest Ιστορίες, εικόνες, ζωές, μνήμες, στιγμές και προϊόντα στο πιο διαδραστικό, πολυτεχνικό, πολυφωνικό, σύγχρονο Φεστιβάλ για την Ικαρία στην Αθήνα.

Bubble Week. Τα Three Cents, τα αναψυκτικά που αποθεώνουν το ποτό σου δημιουργούν μια εβδομάδα γεμάτη μπουρμπουλήθρες στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Το Break The Chain είναι ένα φεστιβάλ πολλαπλών δράσεων, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα του trafficking.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, διοργανώνεται το φεστιβάλ ταινιών «CINEMA plus – Το AIDS στον Κινηματογράφο», για την ευαισθητοποίηση του κοινού, αναφορικά με τον ιό του HIV.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox / Greek Beatbox Championship το μεγαλύτερο φεστιβάλ human beatbox της Νότιας Ευρώπης.

Το Bacardi Legacy Global Cocktail Competition αποτελεί για κάθε bartender μια μοναδική ευκαιρία δημιουργίας με στόχο τη διεκδίκηση μιας σελίδας στη διακεκριμένη κληρονομιά του Bacardi

Ένα 6ήμερο φεστιβάλ, εντός και εκτός Στέγης που χαρτογραφεί το πολιτιστικό και πολιτικό ρεύμα του αφροφουτουρισμού.

Prairie & Rust Fest. Η Μουσική Παράδοση της “άλλης” Αμερικής σε ένα Τετραήμερο Φεστιβάλ με τα πιο γνωστά ανεξάρτητα συγκροτήματα της πόλης

Resistance Festival, το φεστιβάλ που δίνει χώρο στη φωνή των ”από κάτω” και τη δυνατότητα έκφρασης μέσω πολιτιστικών δραστηριοτήτων

To “Open September” είναι ένα Φεστιβάλ που στόχο του έχει την προώθηση της τέχνης και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Athens Bike Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ ποδηλάτου απο το MBike mag, στην Τεχνόπολη, το οποίο εμπνέει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και κίνησης μέσα στην πόλη!

Το φεστιβάλ Μεσογειακών Τεχνών Between the Seas, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Baumstrasse/Δρόμος Με Δέντρα.

Το Athens School Festival είναι ένας μουσικός θεσμός του ΟΠΑΝΔΑ στο πλαίσιο του οποίου συμμετέχουν ερασιτεχνικά συγκροτήματα μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας αλλά και φοιτητικά σχήματα

Athens Circus Festival! Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τη CIRCUS DAYZ διοργανώνουν το Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκου και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης

Το FASMA Festival αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια ανάδειξης του πρίσματος μέσω του οποίου εκδηλώνεται η σύγχρονη αστική τέχνη

En Lefko Film Festival Μια εβδομάδα γεμάτη προβολές νέων ανατρεπτικών κινηματογραφικών ταινιών, μουσικής και τέχνης, αλλάζουν τις ανοιξιάτικες συνήθειές μας

Caravan Project! Ενα οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα από μια ομάδα ερευνητών, καλλιτεχνών με στόχο να φέρουν στο φως ξεχωριστές ανθρώπινες ιστορίες!

Η πρωτοβουλία NEFELE έχει ως κορυφαία στιγμή της τη διοργάνωση ενός Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Τέχνης για την Ψυχική Υγεία.

Φεστιβάλ Αθηναϊκού Κινηματογράφου Η πόλη ως ιδανική αφορμή για μια κινηματογραφική γιορτή, με σκηνικό την Αθήνα, απ’ τον μικρό τόπο των αρχών του 20ου αιώνα ως τη μητρόπολη του σήμερα.

Falirofornia Festival! Με θέα την θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα, τους φοίνικες και την παραλία το Παλαιό Φάληρο θα φιλοξενήσει ενα φεστιβάλ αφιερωμένο στην κουλτούρα του τόπου του με μια γεύση από California.

Τίποτα δεν βρέθηκε

Συγνώμη, αλλά τίποτα δεν ταιριάζει με τα κριτήρια αναζήτηση σας. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε με κάποιες διαφορετικές λέξεις-κλειδιά.